30.12.2014.

Konkurs za ChibiCon Artist Alley 2015Pozivamo Vas da se prijavite za Artist Alley na ovogodišnjem Chibiconu, koji će biti održan 31. januara i 1. februara u Domu omladine Beograda.

Pravila za prijavljivanje radova:

- Radovi moraju vizuelno odgovarati karakteristikama modernih japanskih tema kao što su: manga stil, motivi slatkih maskota (životinje, predmeti, razna stvorenja), motivi u Gothic stilu, kao i japanski tradicionalni motivi.

- Radovi mogu biti: posteri, slike, skice, figure, rukotvorine, odevni predmeti, modni detalji, dizajnirani ukrasi, knjige, stripovi...

- Svaki umetnik koji želi da konkuriše za prodajno mesto treba do 15. januara u ponoć da nam pošalje uredno popunjenu prijavu (https://docs.google.com/forms/d/1-_XtZqStW9S73qZ1Re4oDDZRG-fs0juckboCvUm-sgA/viewform?c=0&w=1) i nekoliko fotografija svojih radova (ili skenirani prikaz ukoliko izlaže crteže) na sledeću mejl adresu:

Japanizam-ArtistAlley@hotmail.com

-Timovi/radionice/grupe učesnika koje se prijavljuju za jedno izlagačko mesto se moraju prijaviti kao tim/radionica/grupa i ne mogu izlagati pod imenom jednog od članova niti slike radova samo jednog člana mogu biti reprezentativne za celu grupu. Po završetku konkursa neće biti moguće dodavati učesnike na već dodeljene štandove.

-Ručni radovi, slike, crteži i posteri moraju biti originalno delo izlagača i ne smeju kršiti tuđa autorska prava.

Cene iznajmljivanja štandova su:
- štand površine 56 x 95 cm - 1500 RSD za dva dana izlaganja,
- štender za izlaganje odeće - 1500 RSD za dva dana izlaganja.

Izlagači donose svoje držače, draperije kojima ukrašavaju svoj štand i ostale potrebne rekvizite, a u slučaju izlaganja odevnih predmeta, sopstvene vešalice.

Nadamo se da ćemo i ove godine lepo i uspešno sarađivati.

Нема коментара:

Постави коментар