13.01.2014.

Pobednici Wacom ChibiCon digital art takmičenja


Dragi prijatelji, hvala svima koji su učestvovali na takmičenju, kao i onima koji su nas posetili prethodna dva dana u Domu omladine Beograda. Atmosfera je bila izvanredna i hvala vam na tome, nadam se da ćemo se još dugo ovako lepo zabavljati i družiti. Nadamo se da ste uživali u šetnji u svojim kostimima, da su vam se svidela predavanja, tribine, projekcije i drugi sadržaji.
Ove godine je bilo više posetilaca, tako da se družimo i sledeće zime na trećem ChibiCon-u. I ove godine smo nastojali da poboljšamo program i organizaciju sa ciljem da sledeći put sve bude još bolje i kvalitetnije. Ukoliko imate neke predloge (bez muzičkih želja tipa: A "Dovedite mi Kišimota da mi se potpiše na čelo", B "Želimo da ChibiCon traje 15 dana", C "Želimo nastupe grupa X-Japan, Buck Tick, itd.") slobodno nam pišite na već poznatu adresu sakurabanabeograd@gmail.com

Pobednici Wacom takmičenja su:
1. Nevena Grijak (17 bodova)
Nagrade: Bamboo Pen + Touch, mange

2. Jelena Nikolić (13 bodova)
Nagrade: Inkling, mange

3 Jelena Vukolić (12 bodova)
Nagrade: Intuos Pen, mange

Generalni sponzor takmičenja je Wacom, njihove proizvode možete naći kod njihovog generalnog distributera za Srbiju, Computer land, dok su pobednicima mange dodelili domaći izdavači Festina Lente i Darkwood.

Čestitamo svim pobednicima, a ostalim učesnicima poručujemo da ne odustaju i da nastave da se usavršavaju. 

Sakurabana Beograd

Нема коментара:

Постави коментар